Privat Tandläkarna
HemTjänsterPersonalLokalerKontakta oss
Tandläkare Johan Drejer
 
 
 
 
  Vi är en amalgamfri mottagning, där vi arbetar med höga estetiska krav,vi kan erbjuda tandblekning med skena, dagblekning 2ggr 30minuter eller nattblekning, men också blekning med zoomlampa, som du sett på extreme makeover, där man bleker på en timma. Blekning är en vävnadsbesparande metod som  ger ett långvarigt resultat.
Mer information om blekning hittar du på www.tandblekning.se
     
 
 
  Barn ska få en så bra behandling och en så positiv upplevelse av tandvårdsbesöket som möjligt. Därför har vi ett bra team som kan extra mycket om barntandvård.
     
 
 
  Vi erbjuder snarkskenor för folk som bullrar om natten och eventuellt har andningsuppehåll. Dessa uppehåll nedsätter sömnkvalitén och utgör en ökad risk för utvecklande av hjärt- och kärlsjukdomar.Vi samarbetar med Fysiologlabs sömnläkare och med en remiss från dom betalar man bara sjukvårdstaxa. Se även www.fysiologlab.se
     
 
 
  Vi arbetar med Nobels implantat Replace select, som är en av världens mest dokumenterade skruvar. Hos oss kan du få både det kirurgiska och det protetiska utfört på samma mottagning under lugna former. Vid mer omfattande konstruktioner eller om din hälsa är lite skröplig samarbetar vi med Käkkirurgen Karlakliniken, där också vår röntgenundersökning äger rum. Du kan läsa mer om implantat på www.nobelsmile.se eller höra av dig till oss för kostnadsfri konsult.
Vi lämnar livstidsgaranti på skruven och tvÃ¥ års garanti på våra brokonstruktioner.